Film-mys eller tid vid datan?

IMG_0917 - Kopia - Kopia

Alla fyrbenta  här i huset utom matte har åkt till Jönköping ikväll för att kolla på hockey. Matte har viktigare saker att tänka på, nämligen ska hon ha en mysig filmkväll eller ska hon ta sig en riktg datanördkväll och uppdatera sig på allas hemsidor??? Det är frågan det? 

 

 

Men jag struntar i vilket, för jag har preciiiiis fått ett smarrigt märgben, så den närmsta timman typ kommer jag att gnaga på det. Sen kan jag ansluta mig i soffan bredvid matte och kura in mig. Vet i tusan om jag inte föredrar film-kvällen faktiskt, för då lär hon ju ha något gott att smarra på, plus att hon myser mer med mig hela tiden!!!

 

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

  • Annette Nilsson » Ölandshelg!:  ”Snygg kille Tyson! Jätte grattis till resultatet”

  • Annette Nilsson » Very Bad!:  ”Vem skulle trivas i ringen just denna dag hälsar Tira!! Grattis Gucci & Matte”

  • Marita » Fart på tanten!:  ”Härligt att det fortfarande är fart på Guccan, bra så länge dom kan hålla igång...”

  • Nettan » Stretching!:  ”Ser ut som en skön start på dagen!”

  • Marie Mattson » Sov Gott!:  ”Underbara Chanel <3 Stor kram Camilla <3 För dom tar en stor plats i våra hjärt..”

  • Annette Nilsson » MAAAAT!!!:  ”Haha, dessa gamla damer vet hur en slipsten ska dras!! Tira sitter också så där ..”

  • Annette Nilsson » Glad Påsk!:  ”Fick mig ett gott skratt när jag såg dessa bilder! God fortsättning på Påsken”

  • Marita » Glad Påsk!:  ”Ja hur lång tid ska det behöva ta innan ynglingen fattar och polletten trillar n..”

  • Marita » Crazy-Gucci!:  ”Härliga Gucci, så mycket roliga bilder genom åren, och många kommer man ihåg och..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln