Jag får Tacka Phille!

Jag får tacka Phille för att han precis som min matte ääälskar att köpa saker till oss vovvar. Philip har nämligen för egna pengar köpt flera stycken sånna här små tygburar till Tex, men nu har jag fått äran att överta en utav dessa. Den passar mig perfekt i storlek  just nu och är riktigt myyysig att krypa in och sussa sött i...

 

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

  • Annette Nilsson » Ölandshelg!:  ”Snygg kille Tyson! Jätte grattis till resultatet”

  • Annette Nilsson » Very Bad!:  ”Vem skulle trivas i ringen just denna dag hälsar Tira!! Grattis Gucci & Matte”

  • Marita » Fart på tanten!:  ”Härligt att det fortfarande är fart på Guccan, bra så länge dom kan hålla igång...”

  • Nettan » Stretching!:  ”Ser ut som en skön start på dagen!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-