Orättvis logga!

Jahaja, här sitter jag och hänger med huvet, men jag har mina skäl till detta!

Kolla bara överst på den här sidan, vad står det där med stooora feta bokstäver??? Jojust det, GUCCI!!! Nog för att jag avgudar min storasyrra, men jag vill nog allt känna mig liiite mer delaktig här på sidan! Matte säger att jag kan sluta deppa ögonaböj, för giiiiivetvis har matte redan tänkt på detta!!! Inom en snar framtid så kommer även jag att få ta del i loggan och det kommer återigen att bli lite nytt utseende här på sidan. Vad säger ni om det dårå??? 

  

 

 

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

  • Annette Nilsson » Ölandshelg!:  ”Snygg kille Tyson! Jätte grattis till resultatet”

  • Annette Nilsson » Very Bad!:  ”Vem skulle trivas i ringen just denna dag hälsar Tira!! Grattis Gucci & Matte”

  • Marita » Fart på tanten!:  ”Härligt att det fortfarande är fart på Guccan, bra så länge dom kan hålla igång...”

  • Nettan » Stretching!:  ”Ser ut som en skön start på dagen!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-