Torra tassar!

Förutom spöregn,så vet jag nog inget värre än att gå ut på den där sista kvälls-kissen om det är blött i gräset! Jag avskyyyyyyyyr nämligen att sätta mina schyssta tassar i blött gräs!

 

Precis utanför ytterdörren har vi garageuppfart, så där är det ju asfalt. Där går det bra att gå, men så fort matte börjar försöka dra med mig i kopplet till gräset, då lägger jag i tvärbromsen! Jag lovar er att tassarna är verkligen som fastklistrade i asfalten och där står jag envisare än Tjuren Ferdinand och VÄGRAR röra mig!

 

Tokkärringen är ju tyvärr lika envis och ger sig inte, så till slut får jag motvilligt ge upp. MEN jag skuttar då högre än en känguru MAX ett par meter in på det blöta gräset och sätter mig sen blixtsnabbt och kissar och drar sen med mig matte in igen. Usch för blött gräs!!!

 

Grrr

 

 

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

  • Annette Nilsson » Ölandshelg!:  ”Snygg kille Tyson! Jätte grattis till resultatet”

  • Annette Nilsson » Very Bad!:  ”Vem skulle trivas i ringen just denna dag hälsar Tira!! Grattis Gucci & Matte”

  • Marita » Fart på tanten!:  ”Härligt att det fortfarande är fart på Guccan, bra så länge dom kan hålla igång...”

  • Nettan » Stretching!:  ”Ser ut som en skön start på dagen!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln