Skitmarknad!

Blev medsläpad på en jäkla skitmarknad ( = julmarknad) idag.

Jag fick inte lukta på alla fläckar jag ville och jag blev inte bjuden på något smarrigare än mitt vanliga torrfoder som matte hade som godis i fickan. Överallt gick alla och smarrade på korvar och karameller och det luktade gott vart man än vände näsan.

 

Som om det inte var illa nog så höll jag på att frysa häcken av mig och såg mestadels ut som en räka i kroppsformen. Vi hade inga täcken på oss för att husse sa att det bara var en minusgrad och inte behövdes! Vadå "BARA" en minus??? Lätt för honom att säga som gick med en jättetjock jacka! Grrr vad sur jag var. Har ingen sett en RR med rynkor i pannan innan, så kan jag lova Er att de fick se en idag! Tok-skrynklig var jag av bekymmersrynkor!!!

 

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

  • Annette Nilsson » Ölandshelg!:  ”Snygg kille Tyson! Jätte grattis till resultatet”

  • Annette Nilsson » Very Bad!:  ”Vem skulle trivas i ringen just denna dag hälsar Tira!! Grattis Gucci & Matte”

  • Marita » Fart på tanten!:  ”Härligt att det fortfarande är fart på Guccan, bra så länge dom kan hålla igång...”

  • Nettan » Stretching!:  ”Ser ut som en skön start på dagen!”

  • Marie Mattson » Sov Gott!:  ”Underbara Chanel <3 Stor kram Camilla <3 För dom tar en stor plats i våra hjärt..”

  • Annette Nilsson » MAAAAT!!!:  ”Haha, dessa gamla damer vet hur en slipsten ska dras!! Tira sitter också så där ..”

  • Annette Nilsson » Glad Påsk!:  ”Fick mig ett gott skratt när jag såg dessa bilder! God fortsättning på Påsken”

  • Marita » Glad Påsk!:  ”Ja hur lång tid ska det behöva ta innan ynglingen fattar och polletten trillar n..”

  • Marita » Crazy-Gucci!:  ”Härliga Gucci, så mycket roliga bilder genom åren, och många kommer man ihåg och..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln