Buskul!

Snacka om att matte äntligen hade något roligt att berätta! Imorgon kommer nämligen min polare Nixon hit och busar! Ska bli superkul att träffa honom igen!Tror jag iallafall... Hoppas inte att han BARA är intresserad av min snygga häck om jag säger så!

Jag är tydligen nämligen vääääldigt goddoftande enligt många hanar året runt , dvs INTE bara när jag löper! Ni skulle bara ha sett lille pudeln Allan i julas ( mattes syrras familjs hund). Herreguuud han var helt gaaalen i mig liksom! Jag har nog världens mest renslickade öron just nu. Synd om honom bara att han är så kort i rocken, för han skulle aldrig nå upp för något riktigt lattjolajbans om jag säger så!!!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

  • Annette Nilsson » Ölandshelg!:  ”Snygg kille Tyson! Jätte grattis till resultatet”

  • Annette Nilsson » Very Bad!:  ”Vem skulle trivas i ringen just denna dag hälsar Tira!! Grattis Gucci & Matte”

  • Marita » Fart på tanten!:  ”Härligt att det fortfarande är fart på Guccan, bra så länge dom kan hålla igång...”

  • Nettan » Stretching!:  ”Ser ut som en skön start på dagen!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln