Valp i huset!

Jaaa, tänk att nu pratar matte inte om mig , utan om den stora bebisen Santos 14+ år gammal!

 

Ingen av oss vet vad som driver denna gamle man, men pigg är han så in i tusan! Han springer glatt först av oss alla ner för backen på prommisen! Han har för typ första gången i sitt liv hoppat upp i matte och husses säng för att mysa där! Va? Inte alls hans stil! Ärligt talat så har han faktiskt inte velat ligga där de senaste 14 åren....Kan han ha blitt lite svartis på gamla dar??

 

Likaså har han nästan aldrig legat i en hundsäng med gooosiga filtar och plädar! Näää, det har blivit alldeles för varmt! Parkettgolvet har varit finimang, lagom svalt och skönt! Men inte nu längre när man heter Santos och är en "valp" på dryga 14 bast! Då ska även han ha en egen säng på husses kontor! ( husses kontor som för övrigt nuförtiden nästan BARA består av hundsängar!!!) Matte som ändå var i shoppartagen med hundsängar fick ju bara lätta lite mer på lädret för att köpa ett par till sängar... Så nu är nu alla vovsingarna nöjda... ett tag...

 

 

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

  • Annette Nilsson » Ölandshelg!:  ”Snygg kille Tyson! Jätte grattis till resultatet”

  • Annette Nilsson » Very Bad!:  ”Vem skulle trivas i ringen just denna dag hälsar Tira!! Grattis Gucci & Matte”

  • Marita » Fart på tanten!:  ”Härligt att det fortfarande är fart på Guccan, bra så länge dom kan hålla igång...”

  • Nettan » Stretching!:  ”Ser ut som en skön start på dagen!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-