Jag löper nu!

Ja jag löper, men inte bara som på bilden, utan jag löper på riktigt!!!

Gucci började ju löpa för några dagar sen och då tänkte jag att jag hakar väl på! jag har ingen aaaaning om vad det innebär att löpa, det är ju liksom första gången för mig. Matte säger att det betyder att jag börjar bli en STOR tjej nu! Inte i storlek alltså, utan i mognad. Ha! Det kan hon ju tro! Jag är ju jääääättebarnslig fortfarande ju och ääääälskar att leka!

Näää, mogen tjej det är jag då inte!

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

  • Annette Nilsson » Ölandshelg!:  ”Snygg kille Tyson! Jätte grattis till resultatet”

  • Annette Nilsson » Very Bad!:  ”Vem skulle trivas i ringen just denna dag hälsar Tira!! Grattis Gucci & Matte”

  • Marita » Fart på tanten!:  ”Härligt att det fortfarande är fart på Guccan, bra så länge dom kan hålla igång...”

  • Nettan » Stretching!:  ”Ser ut som en skön start på dagen!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-