Inte sugen alls!

Jahaja, nu tänker ni, åååååh vad sugen jag är, slickar mig om mun och allt!!! NOPE!!! Det är jag INTE! Jag är högst skendräktig och tycker väl inte något smakar gott egentligen! På den här bilden så visste jag liksom inte vad matte höll fram och slickade mig nog om munnen som en ren reflex!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

  • Annette Nilsson » Ölandshelg!:  ”Snygg kille Tyson! Jätte grattis till resultatet”

  • Annette Nilsson » Very Bad!:  ”Vem skulle trivas i ringen just denna dag hälsar Tira!! Grattis Gucci & Matte”

  • Marita » Fart på tanten!:  ”Härligt att det fortfarande är fart på Guccan, bra så länge dom kan hålla igång...”

  • Nettan » Stretching!:  ”Ser ut som en skön start på dagen!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-