Födelsedag!!!

Idag fyller jag 4 år! Hipp Hipp Hurra på min födelsedag!!!

 

Matte hittade denna superpiiinsamma bild i datorn. Den är tagen för ett par år sen tror jag. Hur sjutton kunde jag vara så dum att ställa upp på sånt spektakel? Måste bero på att jag var ung och naiv då....det skulle jag ALDRIG ställa upp på nu kan jag säga!

 

Matte håller fortfarande mest på med flyttandet, men idag fick hon minsann ta sig tid med min hemsida lite nu när jag fyller år. Ännu viktigare är att hon tar tag i tårtbakandet! Jag förväntar mig en megastor tårta givetvis!!!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

  • Annette Nilsson » Ölandshelg!:  ”Snygg kille Tyson! Jätte grattis till resultatet”

  • Annette Nilsson » Very Bad!:  ”Vem skulle trivas i ringen just denna dag hälsar Tira!! Grattis Gucci & Matte”

  • Marita » Fart på tanten!:  ”Härligt att det fortfarande är fart på Guccan, bra så länge dom kan hålla igång...”

  • Nettan » Stretching!:  ”Ser ut som en skön start på dagen!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln