Så speciell!

Matte säger att jag är en sååååå speciell tjej, ett riktigt orginal! Jag har verkligen ALLT om man frågar matte åtminstonde! Jag kan vara HUR kelig och mysig som helst, hur vaktig som helst, hur tjurig som helst, hur påhittig som helst, hur busig och galen som helst! MEN allt sker på mina villkor och när jag har lust förstås!!!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

  • Annette Nilsson » Ölandshelg!:  ”Snygg kille Tyson! Jätte grattis till resultatet”

  • Annette Nilsson » Very Bad!:  ”Vem skulle trivas i ringen just denna dag hälsar Tira!! Grattis Gucci & Matte”

  • Marita » Fart på tanten!:  ”Härligt att det fortfarande är fart på Guccan, bra så länge dom kan hålla igång...”

  • Nettan » Stretching!:  ”Ser ut som en skön start på dagen!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln