Mysigt!

Jag är ingen sån tjej som älskar alla. Näää, jag älskar de i min familj och de vänner jag känner, resten struntar jag högaktningsfullt i. Mormor och morfar känner jag ju väl och de kan jag bjuda en puss eller två när de kommer och hälsar på, men tänk igår när de var här fick jag verkligen upp ögonen för vilka trevliga prickar de är båda två! Jajamen, jag delade ut pussar så det stod härliga till!  "Morfar Björn" har jag väl tyckt är helt ok, men igårkväll fick jag verkligen upp ögonen för honom! Vilken kanontrevlig karl asså, guuu så mysigt det var att sitta och trycka på honom i soffan!!!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

  • Annette Nilsson » Ölandshelg!:  ”Snygg kille Tyson! Jätte grattis till resultatet”

  • Annette Nilsson » Very Bad!:  ”Vem skulle trivas i ringen just denna dag hälsar Tira!! Grattis Gucci & Matte”

  • Marita » Fart på tanten!:  ”Härligt att det fortfarande är fart på Guccan, bra så länge dom kan hålla igång...”

  • Nettan » Stretching!:  ”Ser ut som en skön start på dagen!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-