Olika smak!

Jag säger bara en sak, smaken är som baken...DELAD!!! I morse hade jag en skiiitschyyst prommis med husse och hittade lite goddoftande dofter att rulla mig i. Kommer hem igen , kryper nöjt under mattes täcke för att få en härlig sovmorgon!

Matte var inte ALLS lika lyrisk över min doft och slängde mig i duschen med schampobad som följd! Jag haaatar schampo!!! Men å andra sidan så hatar väl matte att få en hund som just rullat sig i skit under täcket!!! ;))

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

  • Annette Nilsson » Ölandshelg!:  ”Snygg kille Tyson! Jätte grattis till resultatet”

  • Annette Nilsson » Very Bad!:  ”Vem skulle trivas i ringen just denna dag hälsar Tira!! Grattis Gucci & Matte”

  • Marita » Fart på tanten!:  ”Härligt att det fortfarande är fart på Guccan, bra så länge dom kan hålla igång...”

  • Nettan » Stretching!:  ”Ser ut som en skön start på dagen!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln