Ovanlig syn!

Jag förstår om ni tycker detta ser konstigt ut, jag menar det att Chanel sitter och jag LIGGER ner i det BLÖTA gräset!!! JAG VET! Det är ju helt galet egentligen, för jag HATAR ju regn och när det är blött! MEN ÄR man helt matgalen så är man! Då gör man vad som helst för lite godis!!!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

  • Annette Nilsson » Ölandshelg!:  ”Snygg kille Tyson! Jätte grattis till resultatet”

  • Annette Nilsson » Very Bad!:  ”Vem skulle trivas i ringen just denna dag hälsar Tira!! Grattis Gucci & Matte”

  • Marita » Fart på tanten!:  ”Härligt att det fortfarande är fart på Guccan, bra så länge dom kan hålla igång...”

  • Nettan » Stretching!:  ”Ser ut som en skön start på dagen!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln