Min favoritkille!

Ikväll blir det kul, då kommer nämligen min favoritkille hit, d.v.s morfar! ( mattes pappa alltså) Jag vet inte varför jag gillar honom så mycket, för ärligt talat är ju inte jag särskilt förtjust i någon annan än min familj här hemma. Men morfar Björne är något speciellt! Jag ääälskar att sitta näääära honom och trycka i soffan! Undrar om mormor Barbro blir svartis? ;))

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

  • Annette Nilsson » Ölandshelg!:  ”Snygg kille Tyson! Jätte grattis till resultatet”

  • Annette Nilsson » Very Bad!:  ”Vem skulle trivas i ringen just denna dag hälsar Tira!! Grattis Gucci & Matte”

  • Marita » Fart på tanten!:  ”Härligt att det fortfarande är fart på Guccan, bra så länge dom kan hålla igång...”

  • Nettan » Stretching!:  ”Ser ut som en skön start på dagen!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-