Apropå märgben!

Apropå märgben och alla andra ben , så äter jag dem giiiivetvis på MIN plats i tvättstugan ovanpå torktumlaren och tvättmaskinen!

 

Det är den ultimata platsen för egentid och njutning! Matte har inrett platsen efter mitt önskemål d.v.s. jag vill ligga hyfsat mjukt ( matte har klistrat fast en solstolsdyna åt mig!!!), jag vill ha koll på läget ( jag har ett fönster preciiiis bredvid att stå och spana i) och jag vill ligga högt upp för att slippa de andra dogsen! (därav platsen OVANPÅ dessa maskiner) Hmmm ...om jag säger så här... de andra två är väl inte lika mycket känguru som jag! De öppnar inte dörrar, hoppar inte upp på stolar och bord, och hoppar definitiiiiiivt inte upp på MIN plats!!!

 

Inte klokt så bra matte och jag förstår varann (ibland) !!!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

  • Annette Nilsson » Ölandshelg!:  ”Snygg kille Tyson! Jätte grattis till resultatet”

  • Annette Nilsson » Very Bad!:  ”Vem skulle trivas i ringen just denna dag hälsar Tira!! Grattis Gucci & Matte”

  • Marita » Fart på tanten!:  ”Härligt att det fortfarande är fart på Guccan, bra så länge dom kan hålla igång...”

  • Nettan » Stretching!:  ”Ser ut som en skön start på dagen!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln