Idiotiskt!

Förstår verkligen inte vitsen med att bada och simma? Verkar ju helt idiotiskt att blöta ner sig helt i onödan! Matte och husse försöker ibland locka med mig ner i vattnet när det är väldans hett för att jag ska få svalka ner mig lite. Nej tack säger jag, jag ligger hellre och svettas ihjäl! Men när de prompt tjatar så kan jag säga att man blir väääldigt nöjd när man hittar en sten i vassen att sätta sig på medans de andra idioterna simmar! Behövde knappt ens bli blöt om tassarna, snacka om smart!
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

  • Annette Nilsson » Ölandshelg!:  ”Snygg kille Tyson! Jätte grattis till resultatet”

  • Annette Nilsson » Very Bad!:  ”Vem skulle trivas i ringen just denna dag hälsar Tira!! Grattis Gucci & Matte”

  • Marita » Fart på tanten!:  ”Härligt att det fortfarande är fart på Guccan, bra så länge dom kan hålla igång...”

  • Nettan » Stretching!:  ”Ser ut som en skön start på dagen!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-