Mattegris!

Syrran tycker att jag är en riktig liten mattegris!!! Bara för att jag följer henne som en svans vart hon än går! Går hon på toa, sitter jag och väntar på henne, duschar hon väntar jag utanför såklart, när hon går och lägger sig far jag som skjuten ur en kanon ner från soffan och följer henne hack i häl uppför trappan till sovrummet. Sitter vi i soffan så vill jag ligga så nääära som möjligt, såååå mysigt!!!
Äsch jag skiter i om syrran kallar mig mattegris... För det är nog liksom lite sant!!!
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

  • Annette Nilsson » Ölandshelg!:  ”Snygg kille Tyson! Jätte grattis till resultatet”

  • Annette Nilsson » Very Bad!:  ”Vem skulle trivas i ringen just denna dag hälsar Tira!! Grattis Gucci & Matte”

  • Marita » Fart på tanten!:  ”Härligt att det fortfarande är fart på Guccan, bra så länge dom kan hålla igång...”

  • Nettan » Stretching!:  ”Ser ut som en skön start på dagen!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-