Usch och fy!

Det har hänt något fruktansvärt här hemma! Familjen har släpat in DET DÄR lilla läskiga!!! Fullkomligt vidrigt är det och jag har snart skällt mig hes på honom. Så fort han kommer blir jag förbannad och äcklad.
Husse och matte är nöjda så fort han får komma liiiiite liiiiite närmare mig utan att jag freakar ur helt. Idag var jag så trött så jag orkade inte protestera när han lade sig på dynan bredvid. Men det var bara ett engångs misstag att jag tillät det!!!
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

  • Annette Nilsson » Ölandshelg!:  ”Snygg kille Tyson! Jätte grattis till resultatet”

  • Annette Nilsson » Very Bad!:  ”Vem skulle trivas i ringen just denna dag hälsar Tira!! Grattis Gucci & Matte”

  • Marita » Fart på tanten!:  ”Härligt att det fortfarande är fart på Guccan, bra så länge dom kan hålla igång...”

  • Nettan » Stretching!:  ”Ser ut som en skön start på dagen!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-