Opererad!

Jag blev akut dålig i torsdags och inlagd och nu är livmoder och äggstockarna borttagna. Jag fick komma hem i lördags och det var nog sjukhuspersonalen glad för, för jag ylade och gnällde nämligen hela tiden och hela nätterna! Jag ville ju hem naturligtvis...❤❤❤
Redan efter en dag hemma hade jag en mycket piggare blick ( se bild nedan) och nu hoppas alla här hemma att jag snart är lika pigg i blicken som på den nedersta bilden! Nu hoppas jag och min flock att allt läker fint. Det blir antibiotika och smärtstillande i 7 dagar och stygntagning efter 14 dagar och luuuugna koppelpromenader i 3 veckor!!! Inte min grej!
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

  • Annette Nilsson » Ölandshelg!:  ”Snygg kille Tyson! Jätte grattis till resultatet”

  • Annette Nilsson » Very Bad!:  ”Vem skulle trivas i ringen just denna dag hälsar Tira!! Grattis Gucci & Matte”

  • Marita » Fart på tanten!:  ”Härligt att det fortfarande är fart på Guccan, bra så länge dom kan hålla igång...”

  • Nettan » Stretching!:  ”Ser ut som en skön start på dagen!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln