YES!!!!!

Jag säger bara YES!!! ÄNTLIGEN har vi vunnit över mattes fotograferande!!! Idag gav hon upp och sa nu skiter jag i det här! Chanel och jag har ju alltid varit duktiga modeller, för vi gör ju liksom allt för lite godis... Men sen den dära lille kom in i huset så har vi också ledsnat på att modella! För eftersom han vägrar att vara still, så får vi brudar vänta och vänta och vänta på den där förbannades godisbiten, så nu skiter vi också i att modella något mer!!! Så det så!!! I våran nya protestgrupp "Våga vägra kameran" har vi kommit överens om att vi ALDRIG mer ska titta in i kameran samtidigt, eller se normala ut! Någon av oss ska alltid se till att bilden blir skit så att säga! We just love it!!!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

  • Annette Nilsson » Ölandshelg!:  ”Snygg kille Tyson! Jätte grattis till resultatet”

  • Annette Nilsson » Very Bad!:  ”Vem skulle trivas i ringen just denna dag hälsar Tira!! Grattis Gucci & Matte”

  • Marita » Fart på tanten!:  ”Härligt att det fortfarande är fart på Guccan, bra så länge dom kan hålla igång...”

  • Nettan » Stretching!:  ”Ser ut som en skön start på dagen!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln