Ingen nyhet!

Ja det är ju ingen nyhet preciiis att jag älskar att åka husbil!!! Jag njuter varenda sekund! MEN det är ju på mina villkor! Vill jag ligga i en fåtölj så gör jag det! Vill jag istället lägga beslag på soffan, så gör jag det!!! Och då kan lillgrabben GLÖMMA att han får plats där också!!!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

  • Annette Nilsson » Ölandshelg!:  ”Snygg kille Tyson! Jätte grattis till resultatet”

  • Annette Nilsson » Very Bad!:  ”Vem skulle trivas i ringen just denna dag hälsar Tira!! Grattis Gucci & Matte”

  • Marita » Fart på tanten!:  ”Härligt att det fortfarande är fart på Guccan, bra så länge dom kan hålla igång...”

  • Nettan » Stretching!:  ”Ser ut som en skön start på dagen!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln