Very Bad!

Ni kommer kanske ihåg att matte fick den makalöst korkade idén för ett tag sen att ställa ut mig i veteranklass??? Korkad är bara förnamnet! I spöregn släpade matte in mig i regnet!!! Jag fick ett Very Good och matte gjorde ett Very Bad val! Hon vet så väl vad jag tycker om regn!!!!!!!! HÄR kan ni läsa min kritik!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

  • Annette Nilsson » Ölandshelg!:  ”Snygg kille Tyson! Jätte grattis till resultatet”

  • Annette Nilsson » Very Bad!:  ”Vem skulle trivas i ringen just denna dag hälsar Tira!! Grattis Gucci & Matte”

  • Marita » Fart på tanten!:  ”Härligt att det fortfarande är fart på Guccan, bra så länge dom kan hålla igång...”

  • Nettan » Stretching!:  ”Ser ut som en skön start på dagen!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln