Språkförbistring...

Jahupp, då blev det alltså nytt hemsidenamn!!!

 

Tanken var ju först att behålla mitt gamla, men eftersom matte inte hade tålamod att vänta på svar från min gamla hemsida så valde hon att igårkväll snabbt som tusan beställa ett nytt namn istället!

 

Jenny och matte hade nämligen först mailat snällt och bett om uppgifter, men eftersom matte av gammal erfarenhet visste att de med mitt gamla abonnemang är helt kass på att svara ( om de överhuvudtaget behagar svara), så beslutade matte sig för att ringa dem istället!

 

So far so good, bara det att det är ju ett danskt företag som äger det och huvudkontoret ligger då naturligtvis i Danmark!

Matte hängde med så långt som när telefonisten svarade "Välkommen till 123minsida" Men sen började hon bräka på med sin grötiga danska och då fattade inte matte någonting!

Hon satt bara med luren vid örat och såg ut som ett frågetecken. Efter att ha frågat ett antal gånger, "ursäkta nu förstod jag inte riktigt vad du sa", så känndes det ju piiiinsamt att ställa den frågan igen, så då låtsades matte att hon förstod istället!

 

Det slutade iallafall med att tjejjen i växeln förstod att matte hade mailat till kundtjänst och att de skulle svara på det sen.

Det var då matte insåg att det ju kunde komma att dröja, så då bytte vi adress istället!

 

www.foreverridgeback.se

 

 

Kom ihåg det! 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln