Surtanten är här!

IMG_0812

Nu är hon tydligen här, den dära efterlöpetsurtanten som matte har pratat om...

Husse raggar ju hundpolare till mig allt han kan häruppe och igårkväll stod han lycklig i dörren efter att ha "hittat" en liten pittbullstjej på 7 månader som hette Nilla. Jag blev inte alls lika förtjust, jag sprang ett par vändor, sen satte jag mig och tjurade. Men den här lilla Nilla gav sig inte utan fortsatte att tjata på mig om att vi skulle leka, så då var jag ju tvungen att mullra lite missnöjt!

Nilla visste inte hur hon skulle fjäska för att få igång mig och hon pussade och slickade mig i mungipan så att jag blev alldeles dyngsur! Matte tyckte jag var pinsam där jag satt och muttrade, men om hon tyckte att Nilla var så rolig, så kunde hon väl leka med henne själv och låta mig tjura ifred!

 

Imorse var husse på G igen! Denna gång var det enligt hans beskrivning något  stort lurvigt med typ schäferhuvud?  Denna hund var en hane på 3 1/2 år och passade mig väl liiiiite bättre i smaken, men ett par rundor i backen fick räcka idag också, sen var det dags för att sitta och tjura!

 

Nu hoppas jag att husse slutar med att försöka hitta polare åt mig resten av veckan och låter mig tjura ifred. Typiskt att jag ska ha min surtantsperiod nu, eftersom det ju är planerat att Nixon ska komma till mig och busa i påsk och kanske Elsa och jag skulle träffas också...

Vi får hoppas att jag är lite gladare när det är Ridgebacks att lattja med...

 

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

  • Annette Nilsson » Ölandshelg!:  ”Snygg kille Tyson! Jätte grattis till resultatet”

  • Annette Nilsson » Very Bad!:  ”Vem skulle trivas i ringen just denna dag hälsar Tira!! Grattis Gucci & Matte”

  • Marita » Fart på tanten!:  ”Härligt att det fortfarande är fart på Guccan, bra så länge dom kan hålla igång...”

  • Nettan » Stretching!:  ”Ser ut som en skön start på dagen!”

  • Marie Mattson » Sov Gott!:  ”Underbara Chanel <3 Stor kram Camilla <3 För dom tar en stor plats i våra hjärt..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln