Nybäddat!

IMG_1033 - Kopia

Ååååh jag längtar redan tills kvällen så man får gå och lägga sig på rena nybäddade lakan, det är superskönt tycker jag.

 

Matte blev nämligen tvungen att bädda rent, för lakanet blev liiiiiite blött och grusigt...

 

När husse gick på morgonprommisen med oss dogs så började det helt plötsligt vräka ner regn! Gissa om jag blev supersur för jag hade ju inget täcke på mig! Husse torkade oss jättenoga när vi kom in, men jag pep ju så fort jag kunde in till matte som fortfarande låg och sov. Jag kan säga att hon vaknade iallafall till när hon fick en blöt hund under täcket!!!

 

Idag är en sån där gråtrist dag som man helst hade fått lega kvar under täcket hela dagen. Jag blev ännu mer sugen på att dra täcket över huvet när jag hörde att matte skulle ta tag i utställningssäsongen och anmäla mig till några utställningar, ååååååh neeeeeeeej!!!!

 

 

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

  • Annette Nilsson » Ölandshelg!:  ”Snygg kille Tyson! Jätte grattis till resultatet”

  • Annette Nilsson » Very Bad!:  ”Vem skulle trivas i ringen just denna dag hälsar Tira!! Grattis Gucci & Matte”

  • Marita » Fart på tanten!:  ”Härligt att det fortfarande är fart på Guccan, bra så länge dom kan hålla igång...”

  • Nettan » Stretching!:  ”Ser ut som en skön start på dagen!”

  • Marie Mattson » Sov Gott!:  ”Underbara Chanel <3 Stor kram Camilla <3 För dom tar en stor plats i våra hjärt..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln