Årets första viltspår

IMG_1079 - Kopia

Matte hade egentligen tänkt att vi skulle gå årets första viltspår här hemma igår, men det var ju sånt ruskväder så det var inte läge för det.

Men idag såg himlen ljusare ut och matte stack iväg en sväng på förmiddan och la spåret. Hon la inte så långt eller svårt idag, eftersom det var ett tag sen man använde snoken nu i det här syftet, men det gick riktigt bra.

Tycker i och för sig att det var liiiiiite för blött på vissa ställen, så  för att slippa blöta ner mina schyssta ben för mycket fick jag ta riktiga känguruskutt på vissa ställen. Jag blir ju inte sådär överväldigande glad över att hitta den där klöven, så jag belönas istället med sån där smarrig ost på tub. Dagens smak var salamiost, mumsfillibabba!!!

 

Tur att ingen såg matte i skogen, för hon har då verkligen en förmåga att krångla till saker och ting. Hon har köpt flera stycken ryggsäckar och midjeväskor, men lyckas alltid glömma dem när hon väl behöver dem...

Hon gick ju spåret själv med mig och såg ut som någon slags julgran när hon traskade där i skogen med kameran runt halsen, bandet med alla snitslarna runt halsen, mitt vanliga koppel fick också hänga och dingla runt halsen eftersom det inte fanns någon plats i fickorna, för där låg ju dörrnycklarna hem, plus bilnycklar och salamiost-tuben! Hon hade ett fasligt sjå att hålla reda på allt som hängde och dinglade runt halsen när hon skulle plocka ner snitslarna allt eftersom vi gick spåret. Inte blev det smidigare när vi hade spårat klart och skulle gå tillbaka till bilen, för då fick hon ju dessutom bära klöven och min sele och spårlina. Tänk vad enkelt allt hade varit om hon bara hade kommit ihåg ryggsäcken!

Etiketter: foton

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

  • Annette Nilsson » Ölandshelg!:  ”Snygg kille Tyson! Jätte grattis till resultatet”

  • Annette Nilsson » Very Bad!:  ”Vem skulle trivas i ringen just denna dag hälsar Tira!! Grattis Gucci & Matte”

  • Marita » Fart på tanten!:  ”Härligt att det fortfarande är fart på Guccan, bra så länge dom kan hålla igång...”

  • Nettan » Stretching!:  ”Ser ut som en skön start på dagen!”

  • Marie Mattson » Sov Gott!:  ”Underbara Chanel <3 Stor kram Camilla <3 För dom tar en stor plats i våra hjärt..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln