Jag är ägare av en stjärna!

IMG_1051 - Kopia (2)

Om Ni kollar noga på denna bild så ser Ni att min vita fläck på bröstet är  ju faktiskt formad som en stjärna!!! Jaaaa, kanske inte en helt perfekt formad stjärna, men stjärnformad är den , så det så!!!

 

Det passat ju mig perfekt som den stjärna jag är!!!

 

Jaha, nu kanske Ni undrar på vilket sätt jag är en stjärna???

 

På ALLA sätt och vis så klart!!!

 

Jag är en stjärna på att äta, busa, stjäla, vara söt, tigga, hitta på hyss, osv.osv...

Såklart det måste bero på stjärnan på bröstet liksom! 

 

Idag fick jag ett meddelande i min gästbok om att det i en nyfödd kull finns en liten valp som har  typ en preciiis lika snygg vit fläck som mig! Jahaja, det fattar ju jag direkt att den grabben är född till att bli en stjärna preciiis som mig!  

 

 

Hmmmm.... Njaaa, nu inser ju jag att jag och den här lille valpen är ju inte ensamma om att vara utrustade med en sån här vaaaaaansinnigt stilig vit fläck på bröstet. Kanske man skulle starta en liten klubb för oss ? Eller kanske en tävling som ska avgöra vem som har den ABSOLUT snyggaste vita fläcken på bröstet???

Hahaha, jaaa, i såfall måste jag ju ligga klockrent bra till som har en STJÄRNA på bröstet!!!

Det som skulle kunna slå mig måste väl i så fall vara om någon har lyckats få en hjärtformad variant eller???

 

Show me what you got!!!   

 

 

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

  • Annette Nilsson » Ölandshelg!:  ”Snygg kille Tyson! Jätte grattis till resultatet”

  • Annette Nilsson » Very Bad!:  ”Vem skulle trivas i ringen just denna dag hälsar Tira!! Grattis Gucci & Matte”

  • Marita » Fart på tanten!:  ”Härligt att det fortfarande är fart på Guccan, bra så länge dom kan hålla igång...”

  • Nettan » Stretching!:  ”Ser ut som en skön start på dagen!”

  • Marie Mattson » Sov Gott!:  ”Underbara Chanel <3 Stor kram Camilla <3 För dom tar en stor plats i våra hjärt..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln