Matte ÄR tokig!!!

IMG_3524

Ursäkta mig, men jag är nog ändå så illa tvungen att berätta för Er att MIN matte är HELT tokig!!!! Husse och jag är helt överens på denna punkt. Hon tror nämligen att vi tänker följa med henne till någon larvig ort som heter Larv på lördag på utställning när det typ knappt ska vara plusgrader och snöa och regna!!!! hajjar Ni??? Hon är ju HELT blåst!!! Det finns ju inte varken sig en levande tvåbening eller fyrbening som skulle vara sååå urbota dumma och ställa upp på nåt sånt! Ja, jag kommer inte att göra det trots att hon kom hem med en hel kasse full med godis och tuggben som hon hade köpt för över femhundra spänn! No way! Hur hade hon tänkte visa mig i ringen om jag får fråga när det knappt är plusgrader? Med mitt vintertäcke på???

Husse sa preciiiiiis likadant! Aldrig han står där i regnet och fryser som nån jäkla idiot! Åååh så undrade han var det dära utställningstältet matte har sagt att hon ska köpa FINNS NÅGONSTANS???

Iiiiiiiiingenstans tydligen..... Matte har ju hoppats på en kanon vår och sommar och hade ju räknat med strålande solsken på lördag, så jag kan säga att hon fick eld i arsle i går när hon skulle försöka få tag i ett tält till imorgon för att överhuvudtaget få husse på tanken att åka ....

 

Matte hittade firman som sålde sånna dära svindyra men smidiga "pop-upp" tält som man tydligen ska kunna sätta upp på 30 sekunder??? ( Hahaha Lycka till matte!!!) Men de fanns ju inte häromkring, så matte gav upp och insåg att det var kört....

 

 

Tadam!!! Helt plötsligt så visade sig husse från sin ljusa sida och ringde idag och fixade och donade så att de ska skicka ett sånt här tält med bussfrakt eller företagspaket eller vad det var så att vi kan hämta upp det i Jönköping imorgon på vägen till Larv, så nu är i allafall husse  liiiiite med på idén att åka på utställningen också!

 

 

Jamen , det var ju smidigt för dem, då har de ju bara MIG kvar att ÖVERTALA att  gå ur min bur och försöka ta av mig mitt täcke också i kylan!!! Jag säger bara;

STORT LYCKA TILL MATTE & HUSSE!!!

 

HUR kan de överhuvudtaget vara sååå jäkla korkade att de ens ägnar en enda TANKE på att JAG kommer göra det!!! Stackars , stackars korkade dumma tvåbeningar... Snacka om "waste of time and money!!!!"

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

  • Annette Nilsson » Ölandshelg!:  ”Snygg kille Tyson! Jätte grattis till resultatet”

  • Annette Nilsson » Very Bad!:  ”Vem skulle trivas i ringen just denna dag hälsar Tira!! Grattis Gucci & Matte”

  • Marita » Fart på tanten!:  ”Härligt att det fortfarande är fart på Guccan, bra så länge dom kan hålla igång...”

  • Nettan » Stretching!:  ”Ser ut som en skön start på dagen!”

  • Marie Mattson » Sov Gott!:  ”Underbara Chanel <3 Stor kram Camilla <3 För dom tar en stor plats i våra hjärt..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln