Utannonserad på blocket!!!

På en och samma dag gick jag iförrgår från att vara mattes älskling värd min vikt i guld, till att bli utannonserad på blocket under "Bortskänkes!- Först till kvarn...", till att åter iallafall inte vara till salu...Shocked 1

 

 

Matte och jag drog ju då iväg till Vimmerby för att möta upp Carina, Musse & Zingo för att viltspåra. Spåren lades och vi åkte iväg i bilarna till en annan plats för att promenixa, busa, träna och fika, under tiden spåren fick "ligga till sig". Väl på plats for vi hundar ur bilarna och jag blev hett uppvaktad av killarna som inte hade träffat mig på länge. "Turbo-Zingo" fick jag fräsa ifrån ett par gånger att det faktiskt inte passar sig att stå med nosen hur som helst på en kvinnas intima delar!!!

 

Shy Whistler

 

 

So far so good, men sen sjönk jag som sagt snabbt i kurs... Det är ju tydligen så när det gäller det här med viltspår att det uppskattas endast under ordnade former när det gäller de tvåbenta, dvs under kontroll i spårlina och med en klöv i slutet. Jag tog mig friheten och sprang fritt spår på levande vilt istället vilket inte alls blev lika uppskattat!

 

 Kicking Dirt

 

 

Först när jag bara var puts veck blev matte småsur och ropade och skrek. Men ju fler minuter som gick och jag inte dök upp så byttes ilskan istället till oro att det hade hänt mig något. När matte till slut fick syn på mig i levande form och med alla kroppsdelar i behåll blev hon överlycklig! Jag visste inte riktigt hur högt eller lågt jag stod i kurs hos matte så jag tog det säkra före det osäkra och la på STÖRSTA charmoffensiven och fjäskade som f*n!!!

 

 I Love You

 

 

Då när mattes glädje över att se mig hade lagt sig lite, blev hon sur igen över tanken på vilken byracka jag var! Nåväl efter denna jakt så kännde man ju av vibbarna i luften liksom att det var inte läge för mer påhitt, så jag skötte mig efter det exemplariskt. Matte tänkte småsurt för sig själv att nu var det bortslängd tid på det här jäkla spåret, för hon trodde att jag var så både fysiskt och mentalt trött efter mitt egna "frispår". MEN tji fick hon och till hennes stora glädje och stolthet gick jag mitt allra bästa viltspår någonsin! Perfekt tempo, målmedveten och superspårnoga och matte var återigen jublande glad!Too Happy 2

 

Det var ett riktigt schackdrag av mig iallafall att spåra så bra för att innan jag gick spåret hörde jag matte ringa till husse och säga att jag skulle annonseras ut på blocket under bortskänkes!!! Sen efter spåret var det minsann andra tongångar och då när hon pratade med husse igen, var jag inte till salu längre! Raise The Roof

 

Tänk att när man lever med en Gucci i huset så blir den ena dagen aldrig den andra lik! Thumbs Up

 

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

  • Annette Nilsson » Ölandshelg!:  ”Snygg kille Tyson! Jätte grattis till resultatet”

  • Annette Nilsson » Very Bad!:  ”Vem skulle trivas i ringen just denna dag hälsar Tira!! Grattis Gucci & Matte”

  • Marita » Fart på tanten!:  ”Härligt att det fortfarande är fart på Guccan, bra så länge dom kan hålla igång...”

  • Nettan » Stretching!:  ”Ser ut som en skön start på dagen!”

  • Marie Mattson » Sov Gott!:  ”Underbara Chanel <3 Stor kram Camilla <3 För dom tar en stor plats i våra hjärt..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln