Alzeimers light?

Uuuuursäkta mig liksom!!! Iiinget illa ment med detta tvåbenta uttryck "alzeimers light", men jag tror faktiskt att min matte smålider av det emellanåt!

Jag menar i det förra inlägget håller hon på och snackar om hur bra jag är på att vakta , och att jag liksom inte bara snackar skit, utan att jag snackar bara när det behövs, that´s it!

 

Men matte den tvåbenta skitsnackarn GLÖMMER minsann att nämna ALLA mina andra fördelar och talanger!!! Jaaaa, herreguuuuuuuuuuuud, jag har sååå många strängar på min lyra så att vem som helst skulle bli skitaimpad liksom!

 

Kaaaaaanske att de tvåbenta inte är lika impade, men ändå liksom?

Här snackar vi talanger som att öppna ALLA dörrar, vid varje obevakat tillfälle fullständigt roffa åt sig varje smula, hoppa HÖGT över huvet på folk, och vid dessa hopp gärna putta eller pussa till på dem så de HELT tappar fattningen!!

 

Dessa ögonblick när jag fullkomligt överumplar folk är liksom ju lite av mina "guldkorn",  så kallade " Haaaalleluja moments"och jag tar efter detta gääärna några extra glädjesprång!!!

 

Det outstanding överlägset med mig i dessa lägen är att , INGEN tvåbening kan nåååååågonsin gissa när mina glädjeskuttsatacker ska komma!!!

Hihihi ibland går de där gamla rävarna ( = mina gamla vanliga tvåbenta släktingar) och liksom bara väntar på att jag ska ta mig ett sånt där "Halleluuuuja-moment-skutt" .... Hahahaha, men då blir det ju naturligtvis inget sånt skutt när de står där helt förberedda! Näää, då är det helt pisstrist att göra en insats!

 

En insats för kung och fosterland skall göras när de står där alla tvåbenta vänner och släktingar, uppklädda till max( Det äääär såååå mycket roligare när de är finklädda, absolut helst i kritvitt!!!),.... Det är liksom då man lägger i den dära 5:e växeln, springer...... tar sats..... och fullständigt tar ett känguruskutt rätt upp i luften över huvet på dem så de blir så chockade att de tappar både andan och glaset i handen.... ( helst ska man ju där i luften om man är riktigt rutinerad putta till på den tvåbenta, men nu snackar jag ju överkurs, sånna talanger får vi ju med åldern liksom;)

 

Det är ju sånna talanger man ska nämna , tycker jag!!!    Terrific

 

 

 

 

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

  • Annette Nilsson » Ölandshelg!:  ”Snygg kille Tyson! Jätte grattis till resultatet”

  • Annette Nilsson » Very Bad!:  ”Vem skulle trivas i ringen just denna dag hälsar Tira!! Grattis Gucci & Matte”

  • Marita » Fart på tanten!:  ”Härligt att det fortfarande är fart på Guccan, bra så länge dom kan hålla igång...”

  • Nettan » Stretching!:  ”Ser ut som en skön start på dagen!”

  • Marie Mattson » Sov Gott!:  ”Underbara Chanel <3 Stor kram Camilla <3 För dom tar en stor plats i våra hjärt..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln