Musse, Zingo & Jag

Nu undrar ni säkert vad denna bild har med Musse & Zingo att göra??? Hmmmm..... jooo jag ska säga Er att det är sååååååååå orättvist, för alla grejjer på bilden är nämligen en present från dem och Carina, MEN INTE till MIG!!!

 

 

Fainting

 

 

 

Näää, tror ni inte att alla dessa grejjer är en present till Chanel!!! Jamen jag tror jag smäller av , varför ska hon få paket som inte ens har flyttat in ännu???

 

Matte var såååå supernöjd och lovordade Carina för att hon var så snäll... Det enda jag kunde tänka på var HUR och NÄR jag ska få ett tillfälle att sno åt mig alla gottigheterna???

 

Jaaaa, halsbandet och klickern m.m. dvs sånna dära "nytto-prylar", de säger jag inget om, de kan Chanel sååååå gärna få! MEN godiset!!! DET ska JAG ha!!!!

 

 

Matte har nu lagt upp en flik även för mina polare Musse & Zingo!

Jamen man kan ju inte diskriminera hundraser sådär så att det BARA får finnas RR på min sida! Näääää, är man polare så är man!

 

Som sagt, vi var ju iväg härom kvällen och spårade igen. Jag kan bara säga att jag åååååångrar ihjäl mig att jag inte la benen på ryggen och drog iväg. För  vet ni vad som hände??? Hela smålands jäkla mygg-armé gick till attack mot JUST MIG!!!! De satans myggen hade lattjo lajbans i min päls! Satan i gatan vad fega de är de äckliga kräken, giiiiivetvis gick ALLA på mig, men de andra med sina pälsar som skyddsmundering fick minsann vara ifred! Funderar om jag ska hänga på mig ett fårskinn nästa gång vi ska ut och spåra?

 

Jag börjar i och för sig mer och mer ifrågasätta flera äckeldjurs existens???

Jag säger bara, myggor, fästingar, huggormar! Ge mig EN enda anledning till att dessa plågoandar ska finnas????

 

Appropå något HELT annat så är det ju nu dags för 3-dagars utställningen i Jönköping! Fyyyyy faaaan säger jag på ren svenska om ni frågar mig!!! Inte nog med att det är pisstrist att ligga i en utställningsbur typ halva dan,resten av dagarna ska tydligen innehålla regn!!! Jamen vad tusan har hänt med det svenska vädret??? Ren katastrof för tusan! Näää, jag ska ta mig ett allvarligt snack med tvåbeningara... Att flytta till mina "hemtrakter" ( Sydafrika) börjar kännas mer och mer lockande....

 

 

Thinking

 

 

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

  • Annette Nilsson » Ölandshelg!:  ”Snygg kille Tyson! Jätte grattis till resultatet”

  • Annette Nilsson » Very Bad!:  ”Vem skulle trivas i ringen just denna dag hälsar Tira!! Grattis Gucci & Matte”

  • Marita » Fart på tanten!:  ”Härligt att det fortfarande är fart på Guccan, bra så länge dom kan hålla igång...”

  • Nettan » Stretching!:  ”Ser ut som en skön start på dagen!”

  • Marie Mattson » Sov Gott!:  ”Underbara Chanel <3 Stor kram Camilla <3 För dom tar en stor plats i våra hjärt..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln