Minisemester

Igår när matte slutade jobbet så tog husse, matte, Phille och jag husbilen och drog iväg på lite minisemester t.o.m söndag. Vi har det jättemysigt men det är väääldans varmt, så som ni ser på bilden föredrar jag ibland skuggan inomhus med ac:n på!

 

Sen är det ganska skönt att gå in emellanåt och vila öronen lite också, för att "grann-hunden" här på campingen är en riktigt ettrig liten skällig sak. Trots att jag inte säger ett endaste ord tillbaka utan bara blänger på honom och ger honom en blick som säger; "Vad är det för fel på dig din lilla jäkel", så fortsätter han att gorma för kung och fosterland. Synd att tvåbeningarna envisas med att ha mig i koppel eller lina, för annars hade jag mer en gärna gått fram och fått tyst på han!

 

Husse och Phille har gått iväg och hyrt en båt nu för att de ska åka ut och fiska, sen är det väl bad för hela slanten resten av dagen för deras del. Matte och jag satsar mer på att softa här vid husbilen. Matte tog med sig hemifrån en hög med hundtidningar, så hon har sysselsättning. Jag ska ta och lägga mig och psyka det skällande grann-nervvraket tror jag, för det är ganska kul att se på hans husse och matte när de försöker få tyst på honom!

 

För övrigt längtar matte mest hela tiden tills måndagen kommer. Då bär det nämligen av till Stockholm igen för valp-besök! Jag ska tydligen inte få följa med denna gång heller, vilket ju är vääääldigt märkligt, för det är ju liksom min lillasyrra de ska kolla på? Näää de tänker tydligen hålla mig på sträckbänken enda tills hon flyttar hit! Men om jag känner matte rätt så lär hon väl ta en massa kort igen, så jag hinner nog se mig mätt på valparna iallafall!

 

Tills vi hörs igen... Ha det bäst!!

 

 

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

  • Annette Nilsson » Ölandshelg!:  ”Snygg kille Tyson! Jätte grattis till resultatet”

  • Annette Nilsson » Very Bad!:  ”Vem skulle trivas i ringen just denna dag hälsar Tira!! Grattis Gucci & Matte”

  • Marita » Fart på tanten!:  ”Härligt att det fortfarande är fart på Guccan, bra så länge dom kan hålla igång...”

  • Nettan » Stretching!:  ”Ser ut som en skön start på dagen!”

  • Marie Mattson » Sov Gott!:  ”Underbara Chanel <3 Stor kram Camilla <3 För dom tar en stor plats i våra hjärt..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln