Jag är så duktig så!

Jag är en jätteduktig tjej enligt matte! Som ni ser på bilden sov jag som en stock hela vägen hem  från Täby till Eksjö. Det  enda som störde min sömn var att matte och husse var tvungna att stanna för att de var kissnödiga! Jamen det var väl knasigt? Det brukar väl vara tvärtom att de tvåbenta ska stanna för att sånna här små valpar som mig ska få kissa??? Ponder

 

Nåja, när de ändå hade väckt mig så trippade jag glatt ut i kopplet med svansen viftandes så hela jag liksom kom i gung! Kissade direkt och började sen glatt utdela pussar till matte och husse. Jajamen, jag är nämligen en superglad tjej och ääälskar att pussas, vifta på svansen och mest av allt att springa! Jag har sååå mycket spring i benen och blir alldeles till mig av lycka när jag får komma ut på gräsmattan.

 

Jag har bara kissat inne en enda gång ännu, men det beror ju på att man hinner ju knappt vakna, eller äta upp eller leka klart förräns de bär ut mig!

 

Jag har ätit upp all mat som har serverats och efter att jag hade pipip lite igårkväll och fått komma upp till matte i sängen istället, så sov jag som en stock tills i morse. Det är inte klokt vad jag är duktig egentligen! Raise The Roof

 

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-