Fortfarande tjurig!

Bara så ni vet är jag fortfarande tjurig och tycker fortfarande att Chanel är läskig. Matte och husse stod tidigare idag och såg så nöjda ut bara för att de trodde att jag gjorde en lekinvit och viftade på svansen! Äsch så var det inte! Jag bara sträckte ut min lååånga lekamen och stretchade lite och så råkade svansen röra lite på sig, det var absolut ingen svansviftning!

 

Men jag måste erkänna att det finns vissa fördelar med att ha en sån här liten odåga i huset, nämligen det här med antalet måltider!!! Javisst, ni förstår hon ska liksom äta FYRA gånger om dagen istället för våra vuxnas futtiga två små mål. För att inte reta upp mig ännu mer så är matte så schysst så att hon ger oss vuxna dogs lite att äta också vid Chanel´s alla måltider. Det outstanding bästa målet på hela dagen är det första, nämligen vällingen! Jag bara äääääälskar välling!

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln