Orättvis logga!

Jahaja, här sitter jag och hänger med huvet, men jag har mina skäl till detta!

Kolla bara överst på den här sidan, vad står det där med stooora feta bokstäver??? Jojust det, GUCCI!!! Nog för att jag avgudar min storasyrra, men jag vill nog allt känna mig liiite mer delaktig här på sidan! Matte säger att jag kan sluta deppa ögonaböj, för giiiiivetvis har matte redan tänkt på detta!!! Inom en snar framtid så kommer även jag att få ta del i loggan och det kommer återigen att bli lite nytt utseende här på sidan. Vad säger ni om det dårå??? 

  

 

 

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-