Kolla på mig!

Ååååh vad jag är trött på detta tjat om hur söt Chanel är!!! Jamen kolla på mig dårå säger jag bara! Jag  ÄR också jättesöt! Plus jag kan också vara sådär sjövildsbusig som Chanel, skillnaden är bara att mig minsann stoppar de i min framfart! Såååå jädrans orättvist! Chanel kan komma och springa såfort så att hon kommer och sladdar i kurvorna, men så fort jag ökar tempot härinne så är det " NEJ" ! Chanel får gå hur som helst och vart hon vill i kopplet och matte ser ändå skitglad ut bara för att hon överhuvudtaget går i kopplet!!!

 

Shocked

 

 Men JAG får minsann inte gå vart jag vill, då försvinner minsann flinet från hennes läppar och munnen formas till det där jääääääkla NEJ:et igen!!!

 

Men jag har löst problemet själv! Jag lyssnar helt enkelt inte längre på ordet nej, jag tycker att det är ett alldeles onödigt ord som jag låtsas att jag inte alls förstår längre. Hajjar ni vad smart? Om inte NEJ finns , då är ju allt bara JA!!! Jag säger bara,YES! YES! YES! 

 

 Great

 

 

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln