Vitsen med glass!

Ha,ha,ha, min matte har inte förstått vitsen med att ge glass när man försöker ställa en liten valp, MEN NU gör hon det!!! Matte försökte nämligen på kul ställa mig idag... med kokt skinka i handen... Det höll på att sluta med att jag både fick i mig lite kokt skinka och ett antal av mattes fingrar!!!Burst Laughing

Det var då det gick upp ett ljus för matte att det naturligtvis var därför man har glass, för att valpen ska slicka och INTE bita...

 

För övrigt så rekommenderar jag matte att köpa några vadderade byxor istället, typ termobyxor, för när jag hänger i mattes tunna sommarbyxor så råkar ju mina tänder sätta sig i hennes ben också! Likadant med sånna här foppatofflor, de är alldeles för mjuka för mina sylvassa gaddar. Nää vill hon skydda sina tår så rekommenderar jag någon sko med stålhätta! Tongue Out 2

 

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-