Morgonstund har guld i mund

Tänk att ha mig i huset är ju bättre än att ha en tupp! Tuppen galer ju inte "kukeliku klockan är sju" förrens just precis klockan sju. Jag däremot ställer till stort väckningskalas redan vid 05.00-tiden!!!

 

Vid 05.00-tiden är jag som absolut piggast på heeela dygnet! Jag är så pigg och så glad så att t.o.m den person som sover som en stock kan jag väcka lätt som en plätt! Jag startar direkt jag slår upp ögonen med att börja bita i det jag får tag i, det kan vara allt från mattes fingrar, hår eller näsa, det beror liksom på vilket jag har närmast till hands! Då försöker hon med att dra täcket över huvudet, vilket jag naturligtvis tycker är skiiiitkul och jag börjar genast att dra i ena hörnet på täcket och startar en härlig dragkamp!

 

Matte brukar då säga till husse att hålla i mig medans hon bara går och hämtar något tuggben åt mig. Det kan jag i och för sig ägna mig åt en minut eller två  att tugga på, MEN efter det ska de upp, allihopa!!!

 

Då får jag först direkt gå ut och kissa och bajsa, vilket jag faktiskt är kanonduktig och också gör. Jag har redan lärt mig det här med att regn betyder att man kissar preciiiiis utanför dörren, och om matte envisas med att man ska vara ute längre för att bajsa också så stryyyyker man preciiiis utmed husväggen, för där skyddar taket mot regnet!

 

Sen börjar min morgonshow med alla trick jag kan! Springa och bita efter fötter, försöka få tag i några fingrar att bita i, ta glädjeskutt, skälla, slänga runt med leksaker, springa så att jag sladdar i kurvorna, m.m.

 

Efter att jag har fått showa en stund så är det dax för frukost! Jag smaskar i mig maten och tvingas sen ut i det dära jäkla regnet igen för att göra mina behov en gång till.

 

Sen när vi kommer in börjar jag faktiskt känna mig lite småslumrig och tar mig då gärna en tupplur. 

Hihihi vet ni vad som är så roligt med det? Jo just det att som ni ser på bilden är Santos heeeelt slut som har blivit väckt så tidigt på morgonen. Gucci undrar vad sjutton som står på och tittar förundrat på mig när hon har blivit väckt och jag  sen lägger mig igen. Jaaa och de tvåbenta vågar man ju inte visa på bild hur de ser ut på morgonen efter det här tidiga uppstigandet och ett antal koppar kaffe ! Haha, jaaa nu när jag har fått upp dem alla, känns det fiinfint att somna in igen...

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-