Lilla Fröken Modig!

Lilla Fröken modig, det är jag det! Idag har vi varit i farmor och farfars sommarstuga. Vi var 5 hundar, det var jag, Gucci, Tex och fasters hundar Rulle och Charlie. ( Två goldenkillar)

Gucci och Charlie fick först "röjja av sig" för de är ju typ sjövilda, sen blev de kopplade och då fick jag göra entré!

 

Det var superspännande att vara på ett nytt ställe och dessutom med nya vovvar! Först tog jag det lite lugnt, men sen blev det mitt vanliga fullt ös medvetslös!

 

Vid denna stuga finns en brygga, den var väääldigt spännande! Ja, det var jag inte ensam om att tycka för alla vovvar var ute på den och svansade! Skillnaden är väl den att jag har hört att Gucci är en liiiiten badkruka, men det är inte jag!!!

 

Jag gick ut på bryggan, kollade, kollade OCH kollade... SEN hade jag liksom kollat klart och DÖK I PLURRET!!!

 

Shocked

 

Matte blev så chockad så att hon slängde kameran på bryggan och var redo för att dyka i och fånga upp mig!!! Äsch sååå onödigt!!! Såklart att jag kan simma! Jag simmade stolt in till strandkanten, gick upp ur vattnet, skakade av mig det värsta vattnet ur pälsen, viftade lite på svansen, och sprang återigen ut på bryggan!!! Thumbs Up

 

Har ni aldrig sett en fågelholk innan så skulle ni ha sett min matte och husse! Snacka om att se ut som två fågelholkar!!!   Afraid

 

Tänk att de tyckte att Gucci var framåt och sjövild! Hahaha, hon är ju ingentiiiing mot mig! Jag är ju värsta "superwoman" !!! 

 

  ROTFL

 

 

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-