11 veckor

Idag är jag då 11 veckor gammal och har bott hos min familj i tre veckor nu. Nu har matte bara en veckas semester kvar, sen är det dags för att jobba igen. Hon kommer definitivt sakna att få vara hemma med oss hundar hela dagarna. Tänk vad mycket busande hon kommer att missa! Way Too Happy

Jag går upp ungefär ett kilo i veckan (precis som Gucci gjorde) och jag väger idag lite drygt 10 kilo. Det börjar minsann vara lite tungt att bära mig upp och ner för trappan härinne tycker matte. Här kan ni se ett nytt 11-veckors album. Om man ska skriva några beskrivande ord om mig så här vid 11 veckors ålder så skulle man väl kunna säga att jag är pigg, glad, lekfull, nyfiken, framåt, envis och vill så mycket och har så mycket energi så att jag tycker att det är väääldans onödigt att hålla på och sova. Matte envisas med att ta upp mig i knät när jag blir för sjövild för att varva ner. Det tycker jag är skitatråkigt och sprattlar då allt jag kan för att komma loss. Men matte ger sig inte utan håller fast mig tills jag varvar ner, och då känner t.o.m jag att jag nog faktiskt är ganska trött och behöver vila en stund...

 

Shy Whistler

 

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-