En utslagen hjälte...

På denna bild ser ni från vänster till höger Felicia ( Alex och Philles kusin), Mattes syrra Lotta, Mattes mamma Barbro och Amanda ( Alex och Philles kusin). Om ni kollar noga på bilden så ser ni dessutom UNDER bordet en liten utslagen hjälte! Haha, det är ju JAG!!! Sunshine

Asså snacka om att det här med crosstävlingar tar på krafterna! Det är så mycket folk och ljud och upplevelser så att man blir verkligen skiiiiiiittrött alltså! Jaaa, ni förstår ju själva att man är helt slut när man t.o.m väljer att lägga sig och sova på värsta hårda gruset!

 

Matte är supernöjd över mig och säger att jag uppförde mig med högsta betyg idag! Återigen har jag varit en liten nyfiken Kajsa Kavat och blir inte rädd för någonting! Bäst av allt tycker matte är just det att jag kan lägga mig och koppla av trots sånt oväsen!

 

 

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-