Oj, vad hände?

Oj vad hände i morse egentligen??? Jooo, jag FÖRSOV mig!!!  Shocked

 

Istället för att vakna klockan 05.00 som jag brukar, vaknade jag inte förräns kl 06.30!!! Herreguuuud är jag sjuk??? Nää, jag tror det beror på sviterna efter gårdagen. Husse och matte tog nämligen med mig till någon elak kärring som stack in en låång nål i nacken på mig!!! Kärringen var tydligen en veterinär, och allt var i sin ordning för det var min 12 veckors vaccinations spruta som jag fick. Jag fick väga mig också och jag väger nu 11.8 kilo.

 

Appropå att jag sov till klockan halv sju, så fick ju matte Väääärldens sovmorgon idag dårå, men inte kunde hon njuta av den inte! Hahaha, näää hon var nämligen så faaaaasligt kissnödig så att hon höll på att kissa på sig. Men hon vågade ju inte röra på sig och absolut inte gå upp och kissa, för då visste hon ju att jag skulle studsa upp blixtsnabbt!  Laughing 2

 

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-