Ljudliga nätter!

Det har blivit lite omorganiserat i sovrummet sen jag flyttade hit. Gucci har ju blivit lite tjurig på matte eftersom jag också vill sova hos matte, så Gucci har börjat sova under husses täcke istället. Husse är alldeles ledbruten när han vaknar, för han ligger som i ett skruvstäd med Gucci sovandes vid magen och jag ligger och trycker mig mot ryggen.

 

Nåväl, men matte har det inte så lätt heller, för dels så ligger ju jag och "välmåendes-knorrar" i örat på henne. Husse snarkar som en gris och Gucci gnäller som en värsta Pip-Lisa!

 

Shy Whistler

 

Anledningen till att Gucci gnyr är att husse inte märker när han drar bort täcket lite från hennes kropp. Bortskämd som hon är, så ska HELA Gucci vara övertäckt av täcket för att hon ska vara nöjd. Råkar en tass eller nos el. dyl. hamna utanför täcket, då börjar hon ynkligt pipa. Matte vaknar ju av minsta lilla ljud och hör ju direkt när Gucci börjar gny. Husse som sover djupt och snarkar för fulla muggar märker ju ingenting, så matte måste då väcka honom så att han lyfter på täcket så att Gucci återigen kan snurra ihop sig till en liten kanelsnäcka under täcket. Hon drar då en tung nöjd suck, jag knorrar lite eftersom de stör mig också och husse faller blixtsnabbt in i sin djupa sömn igen och snarkar. Kvar ligger matte där klarvaken medans vi andra ljudligt sussar sött...

 

Shhh

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-