Torra tassar!

Förutom spöregn,så vet jag nog inget värre än att gå ut på den där sista kvälls-kissen om det är blött i gräset! Jag avskyyyyyyyyr nämligen att sätta mina schyssta tassar i blött gräs!

 

Precis utanför ytterdörren har vi garageuppfart, så där är det ju asfalt. Där går det bra att gå, men så fort matte börjar försöka dra med mig i kopplet till gräset, då lägger jag i tvärbromsen! Jag lovar er att tassarna är verkligen som fastklistrade i asfalten och där står jag envisare än Tjuren Ferdinand och VÄGRAR röra mig!

 

Tokkärringen är ju tyvärr lika envis och ger sig inte, så till slut får jag motvilligt ge upp. MEN jag skuttar då högre än en känguru MAX ett par meter in på det blöta gräset och sätter mig sen blixtsnabbt och kissar och drar sen med mig matte in igen. Usch för blött gräs!!!

 

Grrr

 

 

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln