Back in business!

NU är äntligen telefon och internet fungerande här hemma igen iallafall, så nu har matte uppdaterat med lite valpbusbilder!

 

Men när äntligen det fungerade, så bråkade ju mattes dator med henne istället och den hänger sig och startar om just precis när hon håller på att uppdatera så att hon får börja om och om och om igen!!!

 

Som grädde på moset blev matte dessutom påbackad av en jäkla kärring igår!!! ( pssst... hon var tydligen inte så mkt äldre än matte....) Denna kärring var tydligen både blind och döv då hon varken SÅG mattes stooora bil eller HÖRDE när hon fullkomligt hängde sig på biltutan!!! Det resulterade ju i en sabbad passagerardörr, vilket gjorde matte lite småstressad då vi har 4 "hundhelger" inbokade framöver och man tydligen inte får ha hund i lånebilen...

 

MEN idag så känndes livet lite lättare igen, då bilen inte ska lämnas in förräns om några veckor och då förhoppningsvis bara en måndag till fredag!

 

Jomen ni förstår, i helgen ska jag nämligen ha min utställningsdebut! GISSA om matte håller på att skita på sig av nervositet redan nu INNAN liksom!!! Jag är ju liksom inte så duktig på det hära med att springa och stå ännu, så det är väl därför matte är så nervös...

 

Är det någon som ska vara nervös, så är det ju JAG! Herreguuud, det är ju jag som får dras med det dära nervvraket ! Jag får verkligen hoppas att hon skärper till sig när det väl är dags! Mer om detta kommer....

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-