Bräkne-Hoby

Jahupp i söndags blev då Gucci och jag medsläpade till ett jäkla ridhus typ 20 mil hemifrån oss. Matte tyckte det var jättekul för hon träffade ju några tvåbeningar som hon känner. Gucci var ju måttligt road kan jag säga och blev väl ännu surare när vi kom fram till röran och matte inte hade tagit med hennes bur! Gucci gillar nämligen att få ligga ifred i sin bur på utställningar, men matte tänkte denna gång att hon kunde sitta med oss andra och vara lite social. Det passade inte fröken, så buren ska definitivt med nästa gång. För min del behöver matte inte ta med någon bur, för jag skulle då inte vilja sitta instängd i den. Men när jag tänker efter så behöver hon faktiskt inte ta med mig överhuvudtaget, då jag tyckte att det var ett faaaasligt läskigt ställe hon släpade med mig till. Direkt husse öppnade bagageluckan så kännde jag att; "Ooooops, jag stannar nog hellre kvar i bilen!" Det var ett jäääkla liv rent ut sagt utanför bilen av skällande hundar av alla möjliga sorter, fyyy sååå scaaaaaaaryyyy!!! Sen skulle vi gå iväg för att vi hundar skulle kissa, och då får jag syn på en suuuper stooooor monsterhund!!! Jag skällde ut honom allt jag kunde! Tydligen var det ingen hund, utan matte kallade odjuret för häst. Jag drog och slet i kopplet så pass så att halsbandet gick av! GISSA om min matte blev stressad då! Jösses Amalia, hade inte husse varit med och styrt upp det hela så hade nog matte tuppat av. Som tur var så sålde de halsband inne i ridhuset, så matte fick springa dit och köpa ett på stört.

Nåväl, väl därinne så träffade vi då Eva med sin stilige Faxe och Anna och hennes mamma med sin RR-tjej Hedda. Jag  hade faktiskt  börjat koppla av lite när Anna helt plötsligt skulle försöka kolla på mina tänder! Men Hallå! Noway att folk ska kolla miiiiina gaddar! Det är absolut fullt tillräckligt med att matte och husse och Alexandra och Phille ska hålla på och kolla stup i kvarten!  Vad tusan är det de letar efter om jag får fråga? Det vet väl vem som helst att det enda man hittar i munnen är tänder och hur kan det vara så väldans spännande att titta på dem???

 

Nåväl, efter detta sattes den dära utställnings-snaran runt min hals och det plockades fram en massa smarrigheter som korv, ölkorv och köttbullar, frolic m.m Det smakade smaskens och jag sprang så fint så fint i ringen. MEN sen , så kom det en gubbe ( tydligen var det han som var domare) och skulle hälsa på mig.... Nope! Ville inte! Lääääskigt! Han stod och pratade med min matte och han försökte fjäska med att ge mig en köttbulle! Nej, nej,nej, jag ville iiiiinte smaka! Jag ville åka hem! Tänk att jag ville inte ens smaka när matte skulle ge mig efter detta.

 

Domaren tyckte jag var jättefin, men  han sa att han måste få känna på mig. Usch så obehagligt med att ha karlar tafsandes på sig, näää jag ville hem!

 

Hihihi, jag var supersnabb när vi äntligen var på väg till bilen OCH jag gjorde mitt premiärhopp in i buren, för att vara på den säkra sidan liksom att de inte skulle glömma mig på detta ställe. ( innan har jag bara ställt mig med frambenen på kanten så att någon tvåbening har fått lyfta in mig)

 

Hela vägen hem sov jag som en stock, helt slut efter alla intryck. Jag hoppas att vi aldrig mer ska åka till ett sånt ställe, men jag är rädd för att matte kommer att försöka igen i framtiden!

 

 

Man får ju tydligen något som kallas kritik när man är på sånna här utställningar och min kan ni läsa HÄR!

Gucci vet jag inte vad som flög i henne, för att hon var ju egentligen tjurig eftersom matte inte hade tagit med hennes bur, men hon skötte sig HUR bra som helst!!! Matte var superstolt över henne! Äsch vilken fjäskapa hon är! Hon stilade säkert bara sådär för att hon skulle få alla köttbullar som var kvar i paketet! Hennes kritik kan ni läsaHÄR! 

Näää, tacka vet jag livet här på landet och bara få gå omkring och mysa och strosa...

 

 

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-