Jag fattar iiiingenting!

Asså jag fattar verkligen ingenting vad matte menar ibland!

 

Hon är faktiskt ingen bra lärare!

 

"Sitt" kan jag, och det har jag kunnat länge och jag tycker att det räcker med det faktiskt! Sen har hon ju försökt ett bra tag nu att lära mig något som heter ligg, men det är störomöjligt att fatta vad hon menar!

 

När jag sitter  och precciiiiiis ska försöka ta godisbiten, då börjar tokkärringen dra ner handen framför nosen mot marken och mot sig  ( som ett L säger hon här i bakgrunden) och då reser jag blixtsnabbt på rumpan!

Matte säger att jag är den första hund som hon inte har kunnat lära att ligga på detta vis!

 

Hon fick ett tips av en kompis att istället försöka göra åt andra hållet, dvs när jag står liksom mota mig med godisbiten bakåt så att jag börjar böja på frambenen bakåt.... men det gör jag iiiiiinte! Näääråå, jag bara backar och backar och sen så slår jag lite med tassen på mattes hand med godisbiten!

 

Hihihi, jag fattar ju liksom inte vad hon vill när hon håller på att vifta med handen fram och tillbaka och ha sig. Ibland har hon bara försökt  med att hålla handen med godiset i på marken och dra den fram och tillbaka för att locka mig/reta mig, men då börjar jag ju bara riva på handen istället.

 

Så nu undrar matte om ni go vänner har några bra tips för att lära mig "ligg" ?

 

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-