Hääärlig Hundhelg!

Även denna helg har natuuuurligtvis gått i hundarnas tecken!

I fredags kväll kom Guccis polare Elsa hit med sin matte och husse. Jaaa, hon är ju min polare också nu för den delen. Men SNACKA om att den bruden vet hur en hund ska göra entré!!!

När vi hade hälsat på varandra utomhus och gick in i huset, så smet hon blixtsnabbt upp till övervåningen där allt gottigt fanns! På typ ett par sekunder hann hon hoppa upp på köksbänken och smälla i sig FYRA starka ölkorvar plus typ ett halvt kilo ost tärnat i kuber!!! Smidig som hon är lyckades hon dessutom att undvika att få eld i rumpan av värmeljuset som stod på bänken! Både Gucci och jag är suuuuuperimpade av henne!!!

Matte och husse var HELT övertygade om att hon skulle bli jäääätteskiiiitnöööödig under kvällen, men nääärå, det här var ingenting för "Elsa-plåtmage" . De tvåbenta och vi fyrbenta hade en jättemysig kväll tillsammans.

Lördagen spenderade matte tillsammans med Alexandra och Philip på A6 shoppingcenter i Jönköping. Snacka om att jag är glad att jag slapp följa med dit! Däremot är jag väldans glad över att jag fick följa med till Sävsjö idag och träffa Sigge & Binah igen! Det var riktigt trist väder, men vad gör väl det när man har supertrevligt sällskap! Vi gick först en skön skogsprommis. Tyvärr glömde matte kameran i bilen, så vi har inga ute-bilder från dagen. Matte tog ett par bilder inomhus när de tvåbenta smarrade i sig kaffe och våfflor.

Inte klokt  vad fort en helg passerar när man har roligt!

 

 

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-