"Sjukstuga"

Kom inte hit för här är rena rama sjukstugan kan jag säga! Phille har haft ont i magen i snart två veckor och har varit på sjukhuset flera gånger nu utan att de kan hitta någon orsak. Och jag lovar att han har verkligen ont, för Philip liksom jag ääälskar normalt sätt att äta, men han vill inte äta någonting nu och har gått ner 6 kilo i vikt, stackarn...

 

Åh nu ligger matte däckad också! Fast hon har feber och är dunderförkyld med halsont! Det är ju skiiiitatrist när alla bara vill sova hela tiden! Jag försökte på alla sätt och vis få upp matte ur sängen i morse, jag överöste henne med pussar, bet henne i näsan, slog till henne med tassen i huvet och till sist tog jag ett rejält tag i en hårtuss på hennes huvud! Det resulterade bara i att hon skrek högt AJ! Sen la hon ner huvet på kudden igen lite tunnhårigare på den sidan jag fick tag i håret på.

 

Gucci blir ju också supertråååkig när matte är sjuk. Hon tar då chansen att bara ligga och mysa med matte hela dagen. Jag har försökt att få upp Gucci ur sängen också flera gånger genom att hoppa, skälla och bita henne , men hon mullrar mest där under täcket då som en sur gammal tant.

 

Som tur är så är ju husse ute och promenixar med oss, så att man får göra av lite med sin överskottsenergi. Herreguuud jag är ju bara en liten valp och kan ju inte ligga och sova hela dagarna. Näää , jag vill ha skoj och lattja jag!

 

 

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Marita » Sov Gott!:  ”Nej livet blir aldrig mer detsamma när dom måste lämna oss våra älskade vänner.M..”

  • Marita » En plats i solen!:  ”Finaste Guccan♥♥♥ klart du ska ha bästa platsen i solen.. Kram♥”

  • Marita » Tomtenisse!:  ”Oj,oj en sån liten goding ni har skaffat, han är ju otroligt söt. Det ska bli ro..”

  • Kristina » Winston:  ”Fine lille Winston så mysigt att få träffa dig och hela din nya familj idag! ”

  • Annette Nilsson » Finns det hjärterum...:  ”Ser verkligen skönt ut! Vi har precis sålt våran husvagn som dom hämtar nästa he..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-